KURSER

 • Mamma Boot Camp

  Mamma Boot Camp. Start 3 & 5 sept. Som fyrabarnsmamma tilll fyra killar, vet jag värdet av att känna sig stark, inifrån & ut, i kropp & knopp. Jag brinner för att få dig att bli stark & må bra. Nu startar jag min populära Mamma Boot Camp för hösten. Ni kommer till min mysiga lada eller uteanläggning på Johnssons Gård i Vare. Beroende på väder är vi ute el inne. Vi jobbar med hela kroppen & jag anpassar övningarna så att det passar alla. Ni kan ha med syskon & barn i barnvagn , både ute & inne. Pris: 8 tillfällen , tis el tors, -1000kr, 16 tillfällen , tis & tors, 1500kr. Anm på info@goldenwellness.se bet på swish 1231963180 el faktura . Vi är anslutna till epassi friskvårdsavtal. Varmt välkomna , jag är taggad, är du?

 • Tenniskurser

  Anmäl dig till en intensiv och lärorik tennisvår på dom fina banorna i Lejonhallen
  Vi kommer dela in er i grupp på 4 st i jämna nivåer! Alla kan anmäla sig oavsett spelnivå, nybörjare, medel och avancerade spelare.

  Kurser:

  Söndagar, 10 ggr. Pris 2700 kr.

  Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3

  Tider: kl.18.30, kl.19.30, kl.20.30

   

  För anmälan till kurser:

  info@goldenwellness.se alt. Tel: 0730634660, Håkan Johansson
 • Distanslöpning

  Nyhet! Vi är så glada att presentera vår nyhet , långdistans löpning. Under en 10 veckors kurs,onsdagar Start 4 september 18.30. Första gången nöta vi upp på parkeringen vid Påskbergskogen . Sedan kan mötesplstsen varieras beroende på distansen. Ni möter supergrymma löpcoachen Kicki. Vi säger bara baam så glada vi är för detta. Kicki kör även löpning för Team Nordic Trail & har god kunskap inom löpning, löpteknik, löpskola och ett brinnande intresse för att träna just dig. Kursen ingår i Guldkort,silverkort eller vårt klippkort. Har du inte detta, köper du det enkelt på swish el faktura. Vi ingår i Epassi. Kursen är uppbyggd på att vi förlänger distansera successivt under veckorna & utmanar oss från ca 7 -8 km till 22 km .. vi får se vart vi hamnar. Detta kommer finnas i bokningssystemet på vår hemsida. Klicks i här, sprid, vi är så taggade.

Golden Wellness AB

PETRA ALM-JOHANSSON

HÅKAN JOHANSSON

NYHETSBREV

PARTNERS

Powered by: Aveny Production