Skip to main content

Hos oss har du möjlighet
att träna ute och inne året runt

TRÄNING

Välkommen att träna med oss på Golden Wellness. Vi tycker att träning ska vara Kul, Enkelt & Svettigt.
Hos oss jobbar du efter din egen bästa förmåga. Oavsett om du är van vid att träna eller tränar för första gången så ser vi till att du  trivs samt får den utmaningen som du behöver.


Vi arbetar ständigt med att bredda vårt utbud & hitta glädjen i våra pass. Vi är noga med att erbjuda något för alla.  Genom att erbjuda både inomhusträning & utomhusträning året runt så har vi ständigt en variation till våra kunder som gör att det blir både motiverande och inspirerande att träna med oss.

Miljön vinner alltid. Hos oss tränar Ni antingen i en renoverad lada på Johnssons Gård, en skön lantlig & ruffig känsla. Högt i tak som ger en känsla av utomhus. Vi har en stor öppen yta att träna på samt en avgränsad del för ”Bonnagymmet”. Eller, så väljer ni att träna utomhus, i vår uteanläggning & utegym. Uteanläggningen  igger ett stenkast från ladan, bara tvärs över gatan.

Förutom gruppass erbjuder vi personlig träning, både individuellt & i grupp. Håll även utkik på våra kurser, event samt träningsresor.


Rutiner kring våra träningar

  • Bokning sker på vår bokningssida för samtliga gruppass
  • Passet öppnas för bokning 1 vecka innan passet startar
  • Avbokning sker senast 4 tim innan passet startar.
  • Vid missad avbokning eller uteblivet pass, kostar det 50 kr, som bet på swish 1231963180.
  • Regler för minst antal/pass: Tennis, 2 pers. Cardiotennis 6 pers. Utomhuspass 8 personer. Inomhuspass 8 personer. Spinning 4 personer. Vid eventuellt inställt pass, kontaktar vi de personer som bokat sig.
  • Tränar du inomhus, se till att skorna är fria från grus & smuts, eller har du ett par inomhusskor.
  • Barn är varmt välkomna att deltaga i de passen vi har utomhus. I våra innepass har vi nu en regel att de mindre barnen får vara vid sidan av träningsgolvet. Detta på grund av skaderisken & att det blir för rörigt. Vi har en back med papper & kritor, böcker m.m. som de gärna kan sysselsätta sig med. Är syftet att barnet ska träna med sin förälder, bokas hen in i bokningssystemet & beroende på ålder kikar ni på de priser vi har för barn. Inomhusträningen lämpar sig inte för barn mellan 1-10 år, då det oftast är med redskap som skivstänger, kettlebells, hantlar & tunga bollar som inte lämpar sig för mindre barn. Utomhus träningen är lättare, då vi jobbar med kroppen som verktyg & vi har mycket större yta att röra oss på.
  • All träning sker på egen risk. (Egen olycksfallsförsäkring gäller)

  • Fr.o.m. 1/8 2023 så tar vi inte emot fysiska klippkort. Alla kort köpes via vårt bokningsystem Wondr. Vi är knutna till Epassi.