Om

Under 6 veckor, 42 dagar, kommer ni träna intensivt med Petra & Håkan som coacher. I programmet ingår träningsschema samt kostschema för 6 veckor. Du har möjligheten att träffa oss live i small group om 14 personer 2 gånger i veckan i 75 min. Övrig träning genomför Ni själva enligt programmet.

I programmet ingår invägning & mätning i samband med ett infomöte, 2 dagar innan vi kör igång. I programmet ingår även kostschema som ni får 2 veckor åt gången.

Det ingår även en messengergrupp med eran grupp (Golden Boost Camp) samt daglig hälsning från coacherna. (Petra & Håkan)

Rapportering att träningen är gjord för dagen. Vikt rapport varje tisdag (du väger dig själv & meddelar)

Det ingår även en slutträff med vägning och peptalk för efter mål.

Upplägget är enkelt & lätt att följa. Men bara om DU har bestämt dig och vill det.  Om du har bestämt dig, är du beredd att prioritera tid till träning, beredd att planera och vara beredd på att ha disciplin på dagar som kan ta emot.

Vi utgår ifrån att om du väljer att ingå i programmet så har du bestämt dig & vi kommer inte att tvinga någon till träningarna.

Vi finns 100% för coachning alla dagar i veckan. Vi är noga med att i vår Golden Boost Camp är träningen och att bygga en stark och hållbar kropp prioritering. Samt att ge sig själv en ärlig chans att leva hälsosamt & boosta sig själv.  Att investera i sig själv, sätta sig själv och sin egen hälsa i första hand för en tid.

Kosten är enkel att följa. Du äter det som står på kostschemat. Det är enkelt att följa recept dag för dag, vecka för vecka. Det står exakt det du ska äta & hur mycket.

Under dessa 6 veckor är det strikt mathållning med mycket proteiner, lite kolhydrater och ingen alkohol.

MEN, du har vid 1 tillfälle i veckan, de 3 första veckorna möjlighet att lägga till el äta el dricka precis vad du vill, OM du vill .

Om du fortfarande känner att detta verkar vara en spännande & välbehövlig investering och utveckling för dig?, …DÅ är du grymt välkommen att boka din plats NU.

Vi tar endast 14 platser pr. grupp. Bokning sker på info@goldenwellness.se el tel 0730 634661 (Petra)

Träningsinfo & kostschema får Ni i samband med invägning/mätning & infoträff.

Pris: 4 000 kr. Betalningen sker i samband med anmälan. Behöver du dela upp fakturan i två tillfällen, så går det bra. Då bet du första delen vid anmälan och andra delen efter 4 veckor. Vi skickar ut faktura i samband med anmälan.

Grupp 1: Måndagar & onsdagar kl.05.30-06.45

Grupp 2: Tisdagar & söndagar kl.20.00-21.15

Nästa kurs:

18 januari-28 februari

1 mars-4 april

9 april-21 maj

Distans kurser

18 januari-28 februari

1 mars-4 april

9 april-21 maj

Varmt välkommen till Golden Boost Camp.

Petra & Håkan.

Golden Wellness AB

PETRA ALM-JOHANSSON

HÅKAN JOHANSSON

NYHETSBREV

PARTNERS

Powered by: Aveny Production