Skip to main content
 • Boosten 2.0  Start: 28 augusti& 2 oktober
              32 dagar

  Nu förbereder vi oss inför sommaren med en ny & fräsch boost. Boosten 2.0 Alla kan vara med. Otränad, tränad eller vältränad.
  Det finns lite utmaningar på vägen för den som vill köra ännu hårdare.

  Kosten:
  Det är ett tydligt kostprogram att följa från oss. Du får recept för varje dag i 32 dagar. Kosten är lågkolhydrat kost där vi skippar tillsatt socker, gluten &  laktos för 32 dagar.
  Vi öser på med grönsaker, rotfrukter, bra proteiner & fräscha mellanmål. Vi lägger även till proteinshake. Vi rensar kroppen från onödiga tillsatser och renar vår kropp med bra råvaror och bra val.

  Träningen:
  Vi väljer även här att ha ett tydligt och konkret upplägg. För att känna en tillhörighet och får vår kompetens och extra pepp har vi valt att ha totalt 4 PT pass på 90 minuter per gång som ingår i detta programmet. För att så många som möjligt ska ha möjigheten att komma till oss i Varberg är det på söndagar kl 09.00-10.30. Kan man inte komma, finns det ett ”PT pass” att göra själv i programmet.

  * Powerwalking är som en röd tråd i vårt program. Löpning kommer läggas till som en utmaning och kommer finnas med i programmet om man vill köra extra hårt.

  *I övrigt är det blandat gym eller träning du kan göra på gymmet el hemma. 5 pass i veckan inkl PT, powewalking varje dag är träningsupplägget.
  Träningen är inte bara pass på gymmet, utan det är även vissa pass som är mer fuktionella & med mer kondition. Dessa pass kan då göras hemma eller i gymmet.
  Ni kommer att få alla övningarna i vår app, så det är enkelt att följa. I appen kryssar ni för när varje pass är gjort.

  *Ni som anmäler Er till Boosten 2.0 får även en möjlighet att gå helt fritt på våra schemalagda pass eller använda vårt gym. Befintliga kunder som redan tränar med oss med silver eller guldkort eller klippkort använder dessa. Dvs vi fryser inga kort under boost perioden. Nya kunder får möjlighet att testa på våra schemalagda pass under denna period.

  *Alla som är med i boosten 2.0 kommer att ingå i den gemensamma och slutna Facebook grupp. Här kommer ni få daglig pepp av oss coacher. Här kan ni även peppa varandra under resans gång.

  *Vi kommer att skicka ut tider för inbodymätning som kommer att göras senast innan start.

  * Ni kommer även få mer info om vår app, recepten och annat bra att veta efter ni anmält Er och i god tid innan start. Våra booster är väldigt enkla att följa. Vi är extremt generösa men vi är fyrkantiga med att ge val . Vi jobbar efter principen, tänk enkelt, gör göret och lita på processen.

  Har du bestämt dig?
  YES!?

  Då är det bara att anmäla sig
  När du anmält dig kommer du få en bekräftelse om du fått en plats och därefter en faktura.
  BOOSTA, BOOSTA, BOOSTA

  /Petra & Håkan.

 • Golden Boost Camp

  Under 6 veckor, 42 dagar, som är vårt standard program kommer ni träna intensivt med Petra & Håkan som coacher.

  I programmet ingår träningsschema, kostschema samt mentalträning och coachning för 6 veckor. Du har möjligheten att ingå på distans eller live i PT grupp,  (2 gång i veckan i 60 min.). Övrig träning genomför Ni själva enligt programmet via vår app. I samband med varje uppstart ingår invägning & mätning innan vi kör igång programmet samt utvägning /utmätning. Både Distans & Live är välkomna på detta info möte & avslutningsmöte med in & utvägning. Det ingår även en  WhatsApp grupp med eran grupp Ni tillhör (Golden Boost Camp) samt daglig hälsning från coacherna. 

  Med hjälp av vår app True Coach kan ni enkelt följa träningsprogrammet, kostprogrammet samt få individuell coachning av oss. I appen prickar du även av varje träning som är gjord för dagen. Här fyller du även i dina mål, vikt os.v. Upplägget är enkelt & lätt att följa.

  Men bara om DU har bestämt dig och vill det.  Om du har bestämt dig, är du beredd att prioritera tid till träning, beredd att planera och vara beredd på att ha disciplin på dagar som kan ta emot.

  Vi finns 100% för coachning alla dagar i veckan. Vi är noga med att i vår Golden Boost Camp är träningen och att bygga en stark och hållbar kropp prioritering. Samt att ge sig själv en ärlig chans att leva hälsosamt & boosta sig själv. 

  Att investera i sig själv, sätta sig själv och sin egen hälsa i första hand för en tid. Kosten är enkel att följa. Du äter det som står på kostschemat. Det är enkelt att följa recept dag för dag, vecka för vecka. Det står exakt det du ska äta & hur mycket. Under dessa 6 veckor är det strikt mathållning med mycket proteiner, lite kolhydrater och ingen alkohol. Kosten är direkt avgörande för din fysiska utveckling. Vi lägger in en stor del mental träning. Det är här vi skiljer oss från många.

  Vi vet att den mentala resan är stor. Disciplinen är också något vi tar in från början & vet att många blir förvånade över hur enkelt man ändå kan hålla en disciplin i ett sådant här program. Om du fortfarande känner att detta verkar vara en spännande & välbehövlig investering och utveckling för dig?

  …DÅ är du grymt välkommen att boka din plats NU. Träningsinfo & kostschema får Ni i samband med invägning/mätning & infoträff.

  Pris: 5 000 kr.  (live). 4000 kr (distans). Anmälningsavgift på 1000 kr sker direkt i samband med anmälan. Behöver du dela upp resterande fakturan i två tillfällen, så går det bra. Vi skickar ut faktura i samband med anmälan. Vi gör inga återbetalningar om du avbryter programmet. Anmälnings avgiften betalas inte tillbaka.

  Programmet är skapat av oss, Petra Alm Johnasson & Håkan Johansson. Om oss kan ni läsa mer i fliken om oss. Programmet är personligt och får inte lämnas ut eller kopieras.

  Nästa uppstarter
  I nedanstående uppstarter har vi 2 olika program:

  Standard programmet: Golden Boost Camp 6 veckor hård träning & kost.

  NYHET: Golden Boost Camp 6 veckor träning och kost Soft.

  Nästa uppstart:
  26 september, live & distans.

  Varmt välkommen till Golden Boost Camp.

  Petra & Håkan