OM GOLDEN BOOST CAMP

Under 6 veckor, 42 dagar, som är vårt standard program kommer ni träna intensivt med Petra & Håkan som coacher.

I programmet ingår träningsschema, kostschema samt mentalträning och coachning för 6 veckor. Du har möjligheten att ingå på distans eller live i PT grupp,  (2 gång i veckan i 60 min.). Övrig träning genomför Ni själva enligt programmet via vår app. I samband med varje uppstart ingår invägning & mätning innan vi kör igång programmet samt utvägning /utmätning. Både Distans & Live är välkomna på detta info möte & avslutningsmöte med in & utvägning. Det ingår även en  WhatsApp grupp med eran grupp Ni tillhör (Golden Boost Camp) samt daglig hälsning från coacherna. 

Med hjälp av vår app True Coach kan ni enkelt följa träningsprogrammet, kostprogrammet samt få individuell coachning av oss. I appen prickar du även av varje träning som är gjord för dagen. Här fyller du även i dina mål, vikt os.v. Upplägget är enkelt & lätt att följa.

Men bara om DU har bestämt dig och vill det.  Om du har bestämt dig, är du beredd att prioritera tid till träning, beredd att planera och vara beredd på att ha disciplin på dagar som kan ta emot.

Vi finns 100% för coachning alla dagar i veckan. Vi är noga med att i vår Golden Boost Camp är träningen och att bygga en stark och hållbar kropp prioritering. Samt att ge sig själv en ärlig chans att leva hälsosamt & boosta sig själv. 

Att investera i sig själv, sätta sig själv och sin egen hälsa i första hand för en tid. Kosten är enkel att följa. Du äter det som står på kostschemat. Det är enkelt att följa recept dag för dag, vecka för vecka. Det står exakt det du ska äta & hur mycket. Under dessa 6 veckor är det strikt mathållning med mycket proteiner, lite kolhydrater och ingen alkohol. Kosten är direkt avgörande för din fysiska utveckling. Vi lägger in en stor del mental träning. Det är här vi skiljer oss från många.

Vi vet att den mentala resan är stor. Disciplinen är också något vi tar in från början & vet att många blir förvånade över hur enkelt man ändå kan hålla en disciplin i ett sådant här program. Om du fortfarande känner att detta verkar vara en spännande & välbehövlig investering och utveckling för dig?

…DÅ är du grymt välkommen att boka din plats NU. Träningsinfo & kostschema får Ni i samband med invägning/mätning & infoträff.

Pris: 5 000 kr.  (live). 4000 kr (distans). Anmälningsavgift på 1000 kr sker direkt i samband med anmälan. Behöver du dela upp resterande fakturan i två tillfällen, så går det bra. Vi skickar ut faktura i samband med anmälan. Vi gör inga återbetalningar om du avbryter programmet. Anmälnings avgiften betalas inte tillbaka.

Programmet är skapat av oss, Petra Alm Johnasson & Håkan Johansson. Om oss kan ni läsa mer i fliken om oss. Programmet är personligt och får inte lämnas ut eller kopieras.

Nästa uppstarter
I nedanstående uppstarter har vi 2 olika program:

Standard programmet: Golden Boost Camp 6 veckor hård träning & kost.

NYHET: Golden Boost Camp 6 veckor träning och kost Soft.

Nästa uppstart:
26 september, live & distans.
  

                                    

Varmt välkommen till Golden Boost Camp. Petra & Håkan

Golden Wellness AB

PETRA ALM-JOHANSSON

HÅKAN JOHANSSON

NYHETSBREV

PARTNERS

Powered by: Aveny Production

Cybersecurity powered by MG Cyber Security AB