Skip to main content
 • Boosten 2.0  Start: 4 mars

  Mål: 4 april
             Totalt  32 dagar

  Är du en av dem som hänger med i nästa uppstart av Booosten 2.0?

  Boosten 2.0 -Alla kan vara med. Otränad, tränad eller vältränad.
  Det finns lite utmaningar på vägen för den som vill köra ännu hårdare.

  Kosten:
  Det är ett tydligt kostprogram att följa från oss. Du får recept för varje dag i 32 dagar. Kosten är lågkolhydrat kost där vi skippar tillsatt socker, alkohol, gluten &  laktos för 32 dagar.
  Vi öser på med grönsaker, rotfrukter, bra proteiner o fräscha mellanmål. Vi lägger även till proteinshake. Vi rensar kroppen från onödiga tillsatser och renar vår kropp med bra råvaror och bra val.

  Träningen:
  Vi väljer även här att ha ett tydligt och konkret upplägg. 

  * Powerwalking är som en röd tråd i vårt program. Löpning kommer läggas till som en utmaning och kommer finnas med i programmet om man vill köra extra hårt.

  *I övrigt är det blandat gym eller träning du kan göra på gymmet el hemma. 5 pass i veckan samt powewalking varje dag är träningsupplägget.
  Träningen är inte bara pass på gymmet, utan det är även vissa pass som är mer fuktionella & med mer kondition. Dessa pass kan då göras hemma eller i gymmet.
  Ni kommer att få alla övningarna i vår app, så det är enkelt att följa. I appen kryssar ni för när varje pass  Ni gjort.

  *Ni kan alltså vara med vart Ni än befinner Er i världen-Allt sker digitalt.

  *För Er som vill finns det en möjlighet att göra en inmätning söndagen den 3 mars mellan 10.00-12.00 el lämnas vikten via mail. Samt en utmätning torsdagen den 4 april 06.00-07.30 & 16.00-18.00.(eller lämna vikten via mail)

  *Ni som anmäler Er till Boosten 2.0 får en möjlighet att gå helt fritt på vårt gym. (För Er som bor i närheten)

  *Alla som är med i boosten 2.0 kommer att ingå i den gemensamma och slutna Facebook gruppen. Här kommer ni få daglig pepp av oss coacher. Här kan ni även peppa varandra under resans gång.

  * Ni kommer även få mer info om vår app, recepten och annat bra att veta efter ni anmält Er och i god tid innan start. 

  Våra booster är väldigt enkla att följa. Vi är extremt generösa men vi är fyrkantiga med att ge val . Vi jobbar efter principen, tänk enkelt, gör göret och lita på processen.

  Har du bestämt dig?
  YES!?

  Då är det bara att anmäla sig
  När du anmält dig kommer du få en bekräftelse om du fått en plats och därefter en faktura.
  BOOSTA, BOOSTA, BOOSTA

  /Petra & Håkan.