• 6 veckor hård träning& kost

  Detta är  vårt standard program 6 veckors hård träning och kost. Ni kan välja att köra hela programmet på distans eller med 2 pt träffar i veckan.

  Väljer ni att köra på distans ser upplägget ut följande: Under 6 veckor får ni ett tydligt tränings schema med styrketräning/funktionell & cardioträning. Fokus ligger på styrketräning (5 pass i veckan) i kombination med både lågintensiv & högintensiv konditionsträning (7 dagar i veckan). Under programmets gång, kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet på distans. Det är en WhatsApp grupp där vi (Petra & Håkan) skickar pepptalk varje dag. 

  Väljer du att köra Live  med oss i Varberg: Då kan du välja att träffa oss i 60 min PT pass med övriga live boostar 2ggr i veckan.  Tisdagar kl.19.15-20.15 och söndagar kl.10-11. Ni får även tillgång till att träna i vårt gym under boost tiden med egen kod.

  Förutom 2 träff i veckan, tränar ni  styrketräning/funktionell träning 3 dagar utöver= 5 pass i veckan. Utöver detta är det cardio träning, lågintensiv & högintensiv pulsträning (7 dagar i veckan)

  Under programmets gång , kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet live. Det är en WhatsApp grupp där vi skickar pepptalk varje dag. 

  Pris: 5000 kr (live), 4000 kr (distans).

  Har du bestämt dig?

  Hälsningar Petra & Håkan. 

   

   

 • 6 veckor träning & kost, soft

  Kom i gång med träning och sund kost. Golden Boost Camp Soft är 6 veckors träning och kostprogram för dig som  vill ha en mjukare start. Du har kanske varit ifrån träningen under en längre tid eller inte har så stor erfarenhet av träning och vill få med grunderna ordentligt. Kosten blir även som en kurs, där du får större insikt i hur mycket kosten betyder för att må bra, både fysiskt och mentalt.

  Ni kan välja att köra hela programmet på distans eller live med 1 pt pass i veckan

  Väljer ni att köra på distans ser upplägget ut följande: Under 6 veckor får ni ett tydligt tränings schema med styrketräning/funktionell & cardioträning. Fokus ligger på styrketräning (3 pass i veckan) i kombination med  powerwalking varje dag från 45 min/dag. Under programmets gång, kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet på distans. Det är en WhatsApp grupp där vi skickar pepptalk varje dag. 

  Väljer du att köra Live med oss i Varberg: Då kan du välja att träffa oss i 60 min PT pass med övriga live boostar. Tider är: Söndagar kl.10-11. Ni får även tillgång till att träna i vårt gym under boost tiden med egen kod.

  Förutom 1 träff i veckan, tränar ni  styrketräning/funktionell träning 3 dagar. Powerwalking från 45 min gör ni varje dag.

  Under programmets gång , kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet live. Det är en WhatsApp grupp där vi skickar pepptalk varje dag. 

  Pris: 5000 kr. (live), 4000 kr. (distans).

   

  Har du bestämt dig?

  Hälsningar Petra & Håkan. 

 • 21 DAGARS UTMANINGEN

  21 dagars är 3 veckor med extra allt från vårt standard program 6 veckors hård träning och kost. Ni kan välja att köra hela programmet på distans eller med 2 pt träffar i veckan.

  21 dagars är inte för otränade. Vi rekommenderar att ni har träningsvana eller redan gått vårt 6 veckors boost program tidigare. Denna utmaning är en extra utmaning med full fokus på träning i 21 dagars träning & sund kosthållning.

  Vi älskar själv utmaningar och att verkligen kämpa. Det är även det som dessa 21 dagarna handlar om. Att lyfta sig själv till nästa nivå. Har du verkligen bestämt dig, så finns vi för er med 100% coachning. Så läs igenom nedan text & bestäm dig därefter.

  Väljer ni att köra på distans ser upplägget ut följande: Under 3 veckor får ni ett tydligt träningsschema med styrketräning/funktionell & cardioträning. Fokus ligger på styrketräning (6 pass i veckan) i kombination med både lågintensiv & högintensiv konditionsträning (7 dagar i veckan). Under programmets gång, kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss.

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet på distans eller live. Det är en WhatsApp grupp där vi (Petra & Håkan) skickar info och peptalk varje dag. 

  Väljer du att köra Live med oss i Varberg: Då kan du välja att träffa oss i 60 min PT pass med övriga live boostar 2ggr i veckan.  Tisdagar kl.19.20-20.20 och söndagar kl.11.15-12.15. Ni får även tillgång till att träna i vårt gym under boost tiden med egen kod.

  Förutom 2 träffar i veckan, tränar ni styrketräning/funktionell träning 4 dagar utöver= 6 pass i veckan. Utöver detta är det cardio träning, lågintensiv & högintensiv pulsträning (7 dagar i veckan)

  Pris: 1999 kr/person.
  Har du bestämt dig?

  Hälsningar Petra & Håkan.

Golden Wellness AB

PETRA ALM-JOHANSSON

HÅKAN JOHANSSON

NYHETSBREV

PARTNERS

Powered by: Aveny Production

Cybersecurity powered by MG Cyber Security AB