Skip to main content
 • Nytt & fräscht kost & träningsprogram 32 dagar

 • 6 veckor hård träning& kost

  Detta är  vårt standard program 6 veckors hård träning och kost. Ni kan välja att köra hela programmet på distans eller med 2 pt träffar i veckan.

  Väljer ni att köra på distans ser upplägget ut följande: Under 6 veckor får ni ett tydligt tränings schema med styrketräning/funktionell & cardioträning. Fokus ligger på styrketräning (5 pass i veckan) i kombination med både lågintensiv & högintensiv konditionsträning (7 dagar i veckan). Under programmets gång, kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet på distans. Det är en WhatsApp grupp där vi (Petra & Håkan) skickar pepptalk varje dag. 

  Väljer du att köra Live  med oss i Varberg: Då kan du välja att träffa oss i 60 min PT pass med övriga live boostar 2ggr i veckan.  Tisdagar kl.19.15-20.15 och söndagar kl.10-11. Ni får även tillgång till att träna i vårt gym under boost tiden med egen kod.

  Förutom 2 träff i veckan, tränar ni  styrketräning/funktionell träning 3 dagar utöver= 5 pass i veckan. Utöver detta är det cardio träning, lågintensiv & högintensiv pulsträning (7 dagar i veckan)

  Under programmets gång , kommer det utmaningar. Alla träningsupplägg & recept finns i den app vi använder oss utav. Här kommer  ni enkelt att se filmer på övningarna & även pricka av samt chatta med oss. 

  Ni kommer även att ingå i en grupp med övriga som väljer att köra programmet live. Det är en WhatsApp grupp där vi skickar pepptalk varje dag. 

  Pris: 5000 kr (live), 4000 kr (distans).

  Har du bestämt dig?

  Hälsningar Petra & Håkan.