Skip to main content

PERSONLIG TRÄINING

Nästa kurs

  • Kurs 1, vecka  2-7
  • Kurs 2, vecka  8-13
  • Kurs 3 vecka  14-19

PT i Grupp för Killar

Måndagar & Torsdagar 18.00-19.00.

PT i Grupp Mix

Tisdagar & Torsdagar 17.15-18.15. Pris: 1900 kr.

PT i grupp

En av de stora uppsvingen i Golden Wellness under 2015 har varit just PT i grupp. De kunder som ingått i PT i Grupp har nått fantastiska resultat, både träningsmässigt & även viktmässigt. Vi är stolta över detta konceptet & tror stenhårt på vår ide´ att träna Ute. Med både Håkans kompetens inom mental träning på elit nivå & Petras kompetens som internationell PT har Vi 100% fokus på kunden & skapar en trygg relation & bra gemenskap med gruppen och peppar dig hela vägen till målet.
Detta är en kurs för dig som vill komma igång med träning eller utveckla din träning. Vi tränar utomhus vid alla tillfällen. Detta är som en grupp PT och anpassat för just dig.
Inom tiden för din kurs har du även möjlighet att ingå i våra schemalagde träningar i mån av plats. Du får ett PT i Grupp kort som du har med vid varje tillfälle.

PT-individuell

Personlig träning är effektivt oavsett träningsmål. Vi hjälper dig att orka ge det där lilla extra och ser till att du utför övningarna rätt! Att träna med en personlig tränare är drivande och vi är med vid varje träningstillfälle och peppar ända fram till målet.
För anmälan till Personlig träning maila till info@goldenwellness.se
eller ring Petra på tel: 0730-634661
Välkomna till oss på Golden Wellness, vår vision är att få så många som möjligt att börja röra på sig och förstå det positiva effekterna av det.