Skip to main content

tennis

Välkommen till Varbergs bästa tennisträning för vuxna! Vi vill ge dig som vuxen möjligheten att utvecklas som tennisspelare, förbättra ditt fysiska välbefinnande och träffa nya människor. Allt detta i en underbar miljö. Vi har ett stort utbud med träning för alla nivåer. Racketar finns alltid att låna. Är du osäker vad som passer just dig isf vägleder vi dig! Anmälan till kurser, läger, privatträning samt info. Gör du till hakan@goldenwellness.se. Anmälan till våra dagliga pass gör du via vårt bokningssystem. Följ oss även på Facebook för mer info.

CIRKELFYS

Stationer där vi tränar både styrka och kondition. Vi använder oss av olika redskap som skivstång, hantlar, TRX, boxning mot säck, Slam Boll, Wall Boll, rep m.m. m.m. Vi jobbar i olika tidsintervaller. *Styrkecirkelfys, 45 min-Fokus på styrka mer än kondition. Annars samma upplägg som Cirkelfys.

CROSSTRAINING

Här kör vi vårt populära utepass för ALLA! Vi blandar Styrka & kondition & alla jobbar efter sin förmåga. I Crosstraining använder vi vår egen kropp som verktyg samt det som finns runt om i naturen.

Boxpass

Boxpass är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerat av boxning och kampsport. Vi använder oss av boxhandskar & mittsar. I Box ingår både kondition, styrka, balans & horn i pannan. En riktig energikick !

H.I.T

H.I.T -Här jobbar vi med övningar i 40 sek & 20 sek. Vi har redskap som step bräda, skivstång & lös viktplatta. Passet är galet svettigt & kul. Ju längre mot slutet passet är ju högre tempo har vi. Boom, en riktig Happy Friday feeling.

LÖPTRÄNING

På Måndagar springer vi  intervaller, backar eller öva på löpteknik. Här tar du ut dig som du inte gör själv, varierade & utmanande. Du bestämmer hur många backar el intervaller du orkar, vi får dig att göra några till…

På Onsdagar springer vi distanslöpning. Vi utvecklar & utmanar oss i att springa längre. Vi startar på ca 7 km & tar oss till längre distans allt efter som veckorna går. Tekniktips på vägen & go sammanhållning.

Pulspass

Pulspasset 45 min är ett rent konditionspass. Musiken dundrar & svetten lackar. Passet är uppdelat i två delar. Första delen som är 30 min  jobbar vi med intervaller till musik & step bräda. Inspirerat från vårt H.I.T. pass, fast ingen direkt styrka. Andra delen  som är 15 min jobbar vi utan bräda & blir kvällens ”surprise” & slutligen en final. KUL, ENKELT & SVETTIGT!

STEP

Häng med mig i ett fartfyllt Step. Jag lägger upp kul & lagom utmanade koreografi . Jag sätter ihop 4 block, dessa bytas ut när jag ser att gruppen behöver nytt. Jag lovar att ALLA kommer ha kul, svettas & gå från salen med ett leende på läpparna.

YOGA

Yin Yoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Med Yin Yoga blir blir smidigare och du får en skön stretch och en stunds avkoppling.
Yoga Flow är en fysisk yoga där du rör dig mjukt och dynamsikt in och ut ur olika yogapositioner samtidigt som du fokuserar på din andning. Yoga Flow passar alla, oavsett om du är nybörjare eller en mer van yogi.

ZUMBA

Zumba är en enkel dansklass där vi rör oss till Latinamerikanska rytmer, skakar höfter och får massor av träningsglädje.

STREET STRIDER

Street Strider är ett fartfyllt pass på hjul, som en crosstrainer , fast på hjul, utomhus. Som att springa i luften eller åka skidor på gatan. Massor av pulsträning , galet kul & jobbigt på samma gång. Du aktiverar alla musklerna, jobbar med din balans & kondition.

PERSONLIG TRÄNING

Maximera dina resultat med en personlig tränare. Som PT motiverar och inspirerar vi dig hela vägen till ditt mål. Vi lägger 100% fokus på dig & sätter en gemensam plan & lägger upp roliga & utmanande träningar för dig. Kickstarta eller ta nästa steg i din träning, vi är där & peppar.

HINDERBANA/UTEGYM

Skivstång

Skivstång är styrketräning till musik. Vi använder skivstång & fria vikter. Styrka & stabilitet för hela kroppen. Du jobbar helt efter din förmåga & lägger på de vikter som passar dig. Ösigt & Kul! 

Cirkelfys-Soft

Cirkelfys Soft är baserat på 10-12 olika stationer i ca 40 sek & 3 varv. Vi börjar med en enkel uppvärmning & sedan jobbar vi igenom hela kroppen. Styrka, rörlighet, balans, kondition. Passar både den tränade som den otränade. (Detta passar såväl för Senior och övrig motionär).

Penaltyboxtraining

Helkroppsträning med hjälp en fyrkant avdelad med fyra rutor. Var & en står på sitt ställe & jobbar med olika övningar i ”boxen” (fyrkanten) Ben, rump, mage, bröst, kondition, styrka m.m. Till musik. Svettigt & peppigt & högt i tak!